Pályázatok

A BC-KC Formalin Kft. az üzleti életben

A formalin fő felhasználási területe a vegyipar, műanyagipari alapanyag gyártása, cukoripar, gyógyszeripar, orvostudomány. A BC-KC Formalin Kft. dolgozói létszáma 20 fő, melyből 11-en folyamatos négy műszakos munkarendben dolgoznak.

2004-ben sikeresen elnyert GVOP-2005-1.1.1-es pályázattal nagyszabású beruházásra került sor, ezáltal megépítette a cég a 2. termelősorát. A beruházás 2006-ban fejeződött be, így a termelőkapacitás a duplájára nőtt. Jelenleg a teljes belföldi formalin szükségletet társaságunk elégíti ki és fokozatosan nő a külföldi kiszállítások nagyságrendje is.

A Kft célja a belföldi- és külföldi partnereink formalin szükségletét, lehetőségeink szerint, ellátni.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet, és folyamatosan követi, a környezettudatos termelést, az alapanyagok és segédanyagok hatékony felhasználását, az energiatakarékos üzemeltetést, egyszersmind a fajlagos felhasználások követésével, lehetőség szerinti csökkentésével. Ezen elvek alapján a cég megkapta, az egységes környezethasználati előírások szerinti, üzemeltetési engedélyt.

2011 évben BC-KC Formalin Kft. sikeres GOP 1.3.1/11.A/2011-0043 számú pályázaton nyert, melynek címe: Technológiai innovációs tevékenység keretében a BC-KC Formalin Kft. gyártórendszeréhez új folyamatirányítási rendszer kidolgozása.
A fejlesztés célja: a meglévő gyártási rendszer hatékonyságának növelése, olyan fejlesztések megvalósítása, melynek eredményeként a tevékenység biztonsága, megbízhatósága nő, a gyártási költségek csökkenek, egyúttal az eredményesség is nő.

2011 márciusában:
• 1 fő "TÁMOP 1.1.3 Út a munka világába" támogatói program
• 1 fő "szakképzettséggel rendelkező, pályakezdő álláskeresők munkatapasztalat
szerzésének támogatása"
támogatói program

2013 júniusában – 1 fő "Első munkahely garancia" támogatói program

--------------------------------------------------------
ÚJ Széchenyi Terv logó

2014 januárban lezárva TÁMOP-2.1.3C

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program "Borsodchem-Krems Chemie Formalin Kft. képzési programja" pályázaton 10 937 207 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0233 azonosító jelű BorsodChem-Krems Chemie Formalin Kft. (3702 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.)

Az összeget a cég 13 munkavállalójának fejlesztésére fordította. 11 fő akkreditált Kommunikációs képességfejlesztő tréning elnevezésű képzésen vett részt a cég székhelyén, valamint 2 fő pedig angol nyelvi képzésben részesült a 3700 Kazincbarcika, Mátyás király út 56. cím alatt.

Adatkezelési tájékoztatók
© Copyright 2021 BorsodChem-Krems Chemie Formalin Kft. - Minden jog fenntartva